tiistai 29. huhtikuuta 2014

Maailman ihanin kahvila ja suomivieraat

Moikka!

No nyt ne mun ihanat naiseni vihdoin on täällä! Tietysti kaikki parhaat kuvat on Saaran järkkärissä, joten ennenkun saadaan kaikki koneelle, on pakko kertoa mun kahvilarakkaudesta täällä. Östermalmilla sijaitsee nimimttäin aivan täydellinen Karla Cafe, jossa syötiin päivällistä lauantaina työkaverin kanssa ja olisin voinut hengailla siellä vaikka koko päivän.Tää on nyt ehdottomasti mun suurin lemppari tähän mennessä! Kahvila on aika uusi ja saanut nimensä sen kadun (karlavägen) mukaan, jossa se sijaitsee. Kivojen sisätilojen lisäksi myös ulkona oli mahdollista istua. Jos haluaa kivaan ja tyylikkääseen paikkaan juomaan kahvit tai ihan syömäänkin täällä käydessään niin suosittelisin ehdottomasti tätä.









Kahvilan yhteydessä oli myös pienenpieni kukkakauppa.
Ymmärrätte varmaan miksi rakastuin tähän paikkaan ihan totaalisesta. Tyylikäs ja kaunis.
Fiilisteltiin myös aurinkoista säätä ja napsittiin vähän lisää kuvia.


Ja sunnuntaina kun tytöt Suomesta vihdoin saapui tänne, niin kierreltiin vaan rennosti kaupunkia ilman sen suurempia suunnitelmia, syötiin, juotiin kahvia ja tietysti puhuttii ihan älyttömästi kaikesta maan ja taivaan väliltä, koska ei olla todellakaan ihan hetkeen nähty. Voitteko kuvitella sitä riemua kun kaarrettiin autolla lentokentän parkkiin ja näin nuo rakkaat siinä seisomassa. En muista, koska olisin hypännyt semmoisella kyydillä autosta ulös ja kapsahtanut jonkun kaulaan! Ja kyyneliltäkään ei säästytty. Huh miten tunteikasta kertakaikkiaan.

Oli vaikeeta olla kokoajan halailematta kun pitkästä aikaa nähtiin.
Käytiin syömässä kivassa kahvilassa.
Kirsikkapuut ei olleet enää täydessä kukassa mutta kuvattiin niitä tietysti silti.
Ja päätettiin ilta kahveihin.

Rento ja hyvä eka lomapäivä ja on ihana saada jakaa arkea täällä parhaimpien ystävien kanssa. Eilen käytiin kiertelemässä Gamla Stanissa ja Södermalmilla, juotiin lasit viiniä ja syötiin yhdessä ulkona. Nyt istutaan yhdessä tässä mun aamupalapöydässä ja suunnitellaan tulevaa päivä, aikomuksena kiertää kaikki Tukholman kirppikset ja vintage-liikkeet. Saa nähdä miten monesti eksytään, koska huomasin täällä tyttöjen kanssa liikkuessani, etten todellakaan tunne Tukholmaa vielä niin hyvin, että musta olisi kovin hyväksi oppaaksi:D Ja ainiin!! Nähtiin myös Andy McCoy! Olisin ollut ihan valmis juoksemaan sen perään mutta jälkeenpäin ajateltuna ihan hyvä, että tytöt oli täällä järjen äänenä estämässä mua...:D
Mutta nyt hyvää tiistaita kaikille. Meidän on ihan pakko nousta tästä, että keretään kiertää mahdollisimman monessa paikassa :)

-Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti