torstai 3. huhtikuuta 2014

I'm deeply in love with my life

Moikka!

Siis tiedättekö aika täällä vaan lentää ihan siivillä ja tuntuu, että ei missään nimessä haluaisi tuhlata yhtään ylimääräistä sekuntia koneen äärellä, kun täällä on niin paljon kaikkea nähtävää ja tehtävää. Nyt kuitenkin on kerrankin sellainen ilta, että oon vain kotona ja mulla on aikaa kirjoitella kaikesta siitä ihanasta ja upeasta mitä tää viimeisin reilu viikko onkaan taas pitänyt sisällään. Oon vaan niin niin rakastunut tähän kaupunkiin ja elämään täällä etten voi edes kuvailla! 
Täytyy ihan kai aloittaa kertamaalla viime viikon keskiviikko, jolloin oli Tukholman suomalaisten opiskelijoiden leffailta. Katsottiin yhdessä Sel8nne ja tutustuin samalla muutamaan ihan huikeaan suomalaiseen tyttöön. Lähdettiin elokuvan jälkeen vielä kaupungille syömään ja juttua olisi kyllä riittänyt vaikka kuinka, mutta seuraavana aamuna kello 05.00 odottava herätys pakotti ihmisten aikoihin kotiin nukkumaan. Sovittiin kuitenkin heti, että lähdetään yhdessä tulevana lauantaina paikallisiin opiskelijabileisiin ja jatketaan tarinoimista. Kuinka hauskaa!
Tokikin ennen lauantaita oli perjantai mikä on mainitsemisen arvoinen vaan sen takia, että mulla oli vapaapäivä ja täällä oli ihan uskomaton keli!! Kävin päivällä juoksemassa ja fiilistelin vaan parvekkeella aurinkoa. Ai että!

Parhain kahvihetki aikoihin!
Perjantai-ilta meni sitten tutuissa merkeissä eli hyvän ruuan ja viinin parissa...
"Nothing beats classy friday", totesikin Erick, kun me taas kerran kilisteltiin punkkulaseja porukalla ja syötiin aivan älyttömän hyvää lihaa punaviinikastikkeen sekä salaatin kera ja maisteltiin juustoja vielä sen perään. No eipä käynyt kieltäminen todellakaan!

Lauantaina ennen lähtöä kävin tietysti läpi hirveän vaatekriisin ja päädyin lopulta maailman tylsimpään kokomustaan. Voi minua.

Kovin hymyilytti silti.
Siis ja pakko sanoa, että meno opiskelijabileissä oli kyllä hyvin hyvin eri kuin Suomessa. Missään ei näkynyt yltiöhumalaisia tai edes oikeastaan kovin humaltuneita vaan kaikki oli hyvin sivistyneesti ja mäkin join ainoastaan muutaman lasin viiniä koko illan aikana. Hyvin erilaista mutta tavallaan ihan virkistävää!
Kaikenkaikkiaan viikonloppu oli siis yhtä huisketta mutta nautin ihan täysillä siitä. On ihana olla kokoajan menossa ja liikkeessä ja tutustua uusiin ihmisiin. En tiedä onko mitään parempaa oikeastaan, jos totta puhutaan. 

Alkuviikosta ostin sitten vihdoin ja viimein sen uuden kameran ja kuvasin sen jälkeen suurinpiirtein joka ikisen vastaantulevan asian. (Sori kaverit....)

Täällä mä viipotan tennareissani ja salipökissäni...
Matkalla töihin näyttää tältä
Täällä on niin kaunista ja kaikkea jännittävää ( sanoinhan, että kuvasin kaiken...)
Ostin myös uuden takin ja selitin itselleni tarvitsevani sen, koska se käy farkkujen lisäksi hyvin myös salihousujen kanssa....
Tarvitsin myös ehdottomasti tän niken uuden topin, koska juuri tuota punaisen sävyä mulla ei vielä ollutkaan. (Ongelma mulla kyllä tän ostelemisen suhteen sen sijaan on....)




Eilen istuttiin sitten vielä tyttöjen kanssa iltaa paikallisessa Aussie baarissa ja voi vitsi mikä tunnelma siellä oli! On ihanaa kun on tutustunut ihmisiin joiden kanssa on helppo keskustella ja me istuttiin varmaan se neljä tuntia vain jakaen mielipiteitä erilaisista asioista ja suunnitellen mitä kaikkea tultaisiin tekemään yhdessä.

Kattokaa nyt! Ihanaa!
Olin myös ostanut kameran hakureissun yhteydessä (yllätys yllätys) itselleni kivan valkean peplumin ja laitoinkin sen sitten heti kokeiluun. Täällä on niin huippua kun voi viikollakin laittautua niin paljon kuin huvittaa, eikä koskaan oo mitenkään ylipukeutunut olo.

Tällainen.
Nyt istuskelen täällä iltakahvini kanssa ja mietin vaan miten onnellinen voi ihminen olla ja miten paljon odotan taas tätä tulevaa viikonloppua ja sen mukanaan tuomia uusia kokemuksia. Jonkin verran alkaa toki olla jo ikävä perhettä ja ystäviä siellä Suomessa mutta onneksi lentokoneella pääsee nopsaan jos ikävä yltyy ylitsepääsemättömäksi. Nautitaan siis ihanasta elämästä ja tulevasta viikonlopusta!

Onniterkuin: Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti