perjantai 11. huhtikuuta 2014

I workout because it's good for me. Also because I like to eat. A lot.

Moi!

Mä makaan täällä kuumeen kourissa ja oon kirjaimellisesti elänyt viimeiset 24 tuntia sängystä käsin. Olo on kovin kurja ja koska sen ajan mitä en nuku käytän tietokoneen kanssa, niin mieluummin ehkä kuitenkin kirjoitan kuulumisia tänne kun selaan jylppy-gallerian memejä (ei sillä että siinäkään mitään vikaa olisi mutta...) No jokatapauksessa rupesin tietysti ensitöikseni selaamaan kameran kuvia ja miettimään, että mistä kirjoittaisin ja mun ajatuksenjuoksu meni kutakuinkin näin. "Ok onhan täällä ehkä muutama kuva ruoka-annoksista" "No siis kyllähän täällä varmasti on joitain muitakin kuvia" "Ah tuo annos oli muuten helkkarin hyvä." "Ja nyt alkoi tekemään ihan hirveästi mieli froyoa" ja lopulta mietin vain, että: "Siis hyvänen aika, kai mulla ihan oikeasti on myös muitakin kuvia täällä?":D
Pitkän etsimisen ja selaamisen jälkeen löysin onneksi sitten muutaman sellaisenkin kuvan, jossa ruoka ei ollut pääosassa. Täällä on oikeesti niin paljon hyviä ravintoloita ja ihania kahviloita, että on työ välillä pysyä niistä poissa. Asiaa ei tietenkään helpota se, että kavereina täällä on ihan oikeita kokkeja ja muutenkin ihan todella hyviä ruuanlaittajia. No onneksi vastavuoroisesti en oo ainut, joka nauttii liikunnasta, joten syöminen ja liikkuminen pysyy edelleen ihan hyvässä balanssissa. Koska kuume ja väsymys saa aikaan sen, että en oo kykeneväinen pidemmälle analysoimaan tuota ruuan ja treenin kinkkistä suhdetta niin lätkin vaan nyt hirvesti kuvia tähän :)

Ensinäkin oon kokkaillut paljon itselleni.
Ja pitäytynyt mahdollisimman terveellisessä, koska syödään täällä ihan suhteellisen paljon ulkona kuitenkin.
Tai jos ei syödä ulkona niin joku kokkailee aina välillä päivällisen alkupaloista lähtien.



Tai sitten syödään ihan muuten vaan yhdessä (ja juodaan tyttöjen kanssa punkku tyylikkäästi suoraan mukeista...)







Sit on tietysti vielä kahvihetket erikseen! Makeanhimon ongelman oon ratkaissut pilkkomalla proteiinipatukan paloiksi ja natustan niitä sitten tyytyväisenä kahvini kanssa.
Kiireen keskellä ruoka näyttää kuitenkin usein tältä. Tonnikala-raejuusto ja salaatti sulassa sovussa lautasella keskenään eli se siitä hienoudesta sitten.
No sen lisäksi, että syödään hyvin, niin treenataan kyllä myös.
Tää oli älyttömän kiva paikka.
Juostiin ensin 3 kilometrin matka ulkoilmasalille, testailtiin laitteita ja tehtiin aika tiukka, paljon burpeita sisältävä crossfit-treeni ja juostiin sama matka vielä takaisin. Jalat kiitti!

Toteutan myös orjallisesti mun omaa viisijakoista saliohjelmaani ja ihan hyvä niin...
Koska ruoka maistuu
Ja jälkkäri myös! Tokikin tää on froyoa eli terveellisempää kun vaikka jätski mutta silti....

Oon myös käynyt ostoksilla ja kiertelemässä kaupungilla.
Ja tietysti tehnyt työharkkaa ihan normaalisti aina kahdeksasta neljään ja kaiken yllä olevan lisäksi kerennyt vielä käydä kiireettömästi fikallakin kavereiden kanssa.

 Tällä hetkellä siis aikalailla harmittaa tää sairastuminen, koska olin ajatellut tänä viikonloppuna käydä tutustumassa modernin taiteen museoon Modernaan ja valokuvataiteen museoon Fotografiskaan ja tietty Tukholman suomalaisten opiskelijoiden järjestämä Svearundan ja sunnuntaibrunssikin (erityisesti tää haha) olisivat sattuneet tälle viikonlopulle. Täytyy kuitenkin ajatella positiivisesti, että ehkä pieni lepo on nyt ihan paikallaan ja tervehtymisen myötä oon taas sitten entistä energisempi. Tämän enempää tekstiä musta ei tällä kertaa irtoa ja nyt on vaan taas pakko ummistaa silmät ja alkaa nukkumaan kuumetta pois. Nauttikaa te siis siellä tulevasta viikonlopusta ja terveydestä munkin puolesta :)

-Emmi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti