tiistai 22. huhtikuuta 2014

Kesän tuntua ja kungsträdgårdenin kirsikkapuut

Moi!

Täällä on jo melkeen kesä!! Aurinko paistaa ja ihmiset kulkee vaan shortseissaan ja kaikkialla on vihreää ja ihan kesän tuntu. Ja mikä parasta, ne kuuluisat kungsträdgårdenin kirsikkapuut kukkii ja käytiin eilen katsomassa niitä. Niin uskomattoman kaunista oikeesti. Ihankun olisi pölähtänyt keskelle hattaramerta kun katsoi ylöspäin. Ihmisiä oli myös ihan hurjasti liikenteessä kameroineen ja oli melkein hankala liikkua, ettei olisi rynnännyt jonkun kuvaajan eteen (tein sitä kyllä kokoajan silti).







Kun olin ensin kiertänyt koko alueen läpi ja etsinyt muka sopivaa valoa kuvilleni ja vielä sen jälkeen kuvannut suunnilleen jokaisen puun jokaisesta kulmasta niin päästiin vihdoin ja viimein lähtemään pois. Jatkettiin sen jälkeen vielä jonkin aikaa kävelyä ympäri kaupunkia ja etsittiin samalla hyvää ruokapaikkaa.

Tässä sitten taas hyvin havainnollistava esitys mun kuvaajan taidoista.
Tai tässä. Oikea taidonnäyte miten hienon vanhanaikaisen raitiovaunun saa kuvaan. Se ei missään nimessä kuitenkaan estä etsimästä kuville oikeaa valoa. Ei todellakaan.
No onneksi sopiva ruokapaikka löytyi, kuvaaminen unohtui ja täydellinen sää sekä hyvä viini hymyilytti täysiä.
 
Ja ruokakin oli tosi hyvää!
Koska halusin heittäytyä oikein kunnolla turistin asemaan (oisin tietysti halunnut semmosen sightseeing bussin kyytiin mutta mun idea tyrmättiin julmasti) niin päädyttiin sitten lopulta laivaan ja mentiin Nacka Strandiin juomaan vielä kahvit ruoan päälle.


Ikkunasta katsottuna näytti tältä.
Ja tältä.

Ja voi kuinka rentoa oli vaan istua juomassa kahvia, nauttia auringosta ja katsella samalla merta sekä ohi ajavia veneitä!
Sellainen toinen pääsiäispäivä. Ei ihan se tavanomaisin todellakaan mutta hipoi kyllä täydellisyyttä. Huomenna mennään sitten yhden kaverin kanssa tutustumaan Suomen instituuttiin ja viikonloppuna saan ihania ystäviä Suomesta tänne kylään.
On vaan niin ihanaa, että tulee kesä :)

- Emmi

1 kommentti: